Vb: Kassai Viktor vezeti a német-spanyol elődöntőt!

Kassai Viktor vezeti a szerdán 20.30 órakor kezdődő, Németország-Spanyolország elődöntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.

A magyar szövetség honlapja szerint a nemzetközi szövetség (FIFA) játékvezető bizottsága hétfőn jelölte ki a vb két elődöntőjének bíróit, s ez alapján szerdán Kassai, valamint két segítője, Erős Gábor és Vámos Tibor dirigálja a német-spanyol találkozót. A meccs negyedik játékvezetője a belga Frank de Bleeckere lesz.

Kassai Viktornak is osztott lapot a FIFA. Ő vezeti a német-spanyol meccset
Rustenburg, 2010. június 26. KASSAI Viktor magyar játékvezető sárga lapot mutat fel az amerikai Carlos BOCANEGRA-nak a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott Egyesült Államok-Ghána mérkőzést a rustenburgi Royal Bafokeng Stadionban 2010. június 26-án. (MTI/AP/Ivan Szekretarev)

A 2008-as pekingi olimpia futballdöntőjét vezető Kassai eddig három összecsapáson fújta a sípot a mostani vb-n: a csoportkörben a Brazília-Koreai NDK és az Uruguay-Mexikó találkozókat, a nyolcaddöntők során pedig a Ghána-Egyesült Államok mérkőzést dirigálta - egyaránt kiválóan.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.