Inzaghi elképesztően szép gólja a Barcelona ellen

Megszerezte első gólját a Barcelona színeiben David Villa, a klub legnagyobb nyári szerzeménye. Ibrahimovicnak fogalma sincs a jövőről, Inzaghi parádés gólja videóval!

A világbajnok spanyol csatár a Milan elleni szerda esti barátságos mérkőzésen talált a kapuba, az összecsapás a rendes játékidőben 1-1-es eredményt hozott, az itáliaiaknál Inzaghi parádés gólt rúgott. A katalánok ezt követően tizenegyesekkel diadalmaskodtak.

A spanyol sajtót ennek ellenére inkább az érdekelte, hogy mi lesz Zlatan Ibrahimovic, a Barca svéd támadójának a sorsa, akinek lehetséges átigazolásáról jelenleg is tárgyalnak a Milan képviselőivel.

"Nem nagyon értem, hogy mi a probléma - mondta Ibrahimovic a találkozót követően. - A vezetők azt mondták, hogy nem akarnak eladni, ugyanakkor fogalmam sincs, hogy mit gondol Josep Guardiola vezetőedző, akivel mindössze kétszer beszélgettem az elmúlt hat hónapban."

A La Gazzetta dello Sport keddi értesülése szerint a milánói klub egyelőre csak kölcsönvenné a svéd válogatott támadót, és Marco Borriellót erre az időszakra a spanyolokhoz küldené. Az álláspontok ugyanakkor messze vannak egymástól, ugyanis a Barcelona végleg elengedné a csatárt, mégpedig 40 millió euró fejében.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.