Iron Aquatics: Hosszú Katinka úszóklubot alapít

A világhírű magyar úszónő sajtótájékoztatóján bejelentette, férjével új úszóklubot alakítanak "Iron Aquatics" néven.

Hosszú Katinka a sajtótájékoztatóján elmondta, nem a riói olimpiáról szeretne elsősorban beszélni, bár szerinte a sajtóban olvasható várakozások minden sportolót büszkeséggel töltenek el - adta hírül az atv.hu. - Nem tudom garantálni, hogy eleget tudok tenni az elvárásoknak - fogalmazott.

- Rió után továbbra is szeretnék példamutató értékeket képviselni, inspirálni, motiválni és arra törekedni, hogy még nagyobb szintre emeljük a már nagy hagyományokkal rendelkező úszósportot - fogalmazott Katinka.

A magyar úszónő azt nyilatkozta, szeretné felhasználni azt a tapasztalatot, amit az eddigi 23 év úszó-pályafutása során felhalmozott.

- Nagyon sok ígéret érkezett, tervek, de amikor valóban cselekedni kellett, akkor ezek nem valósultak meg - mondta hazaérkezése utáni tapasztalatairól Hosszú, aki ezt ezt követően bejelentette, szeptemberben megalapítja férjével az Iron Aquatics úszóklubot. Az úszónő elmondta, a sportban és a civil életben való helytállásban is maradandó értéket kívánnak közvetíteni.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.