HÉTFŐI FRISS: Kellner javított

18.35 - Triatlon: jó magyar szereplés

Az Edmontonban rendezett triatlon Világ Kupa-versenyen, a férfiaknál között Vanek Ákos a 7., Tóth Tamás a 21., Rendes Csaba a 22., Fecskovics Attila a 29., Pocsai Balázs az 50. és Faldum Gábor az 59. helyen végzett. A nőknél Vanek Margit a 16. helyen ért célba, Szalay Szandra pedig izomgörcsei miatt feladta a versenyt.

13.30 - Vastag a bunda

A török bundabotrány legújabb fejleményeként a helyi rendőrség hétfőn őrizetbe vette az elmúlt idényben bajnoki ezüstérmes Trabzonspor labdarúgócsapatának elnökét, Sadri Senert. Török médiainformációk szerint Sener mellett még 22 embert előállítanak: köztük van a labdarúgó-szövetség vezetőségének egy korábbi tagja, illetve az Anakaragücü kapusa és egy vezetője. A múlt héten 59 embert tartóztattak le, köztük a Fenerbahce elnökét, Aziz Yildirimet is.

10.15 - Változatlan élmezőny

Sem a férfi, sem a női teniszezők legrissebb világranglistáján nincs jelentős változás az élmezőnyben: az uraknál továbbra is a wimbledoni győztes, szerb Novak Djokovics vezet, míg a hölgyeknél a dán Caroline Wozniacki az első. A magyarok között Arn Gréta a 73., Svávay Ágnes a 75., Czink Melinda a 167., Babos Tímea pedig ötvenöt helyet javítva a 176. helyen áll. A férfiak mezőnyében Balázs Attila a 227., míg a Magyarország–Fehéroroszország Davis Kupa-találkozó ötödik, sorsdöntő mérkőzését megnyerő Kellner Ádám tizenegy hellyel feljebb jött, és a 238. a rangsorban. Az első tíz, férfiak: 1. Novak Djokovics (szerb), 2. Rafael Nadal (spanyol), 3. Roger Federer (svájci), 4. Andy Murray (brit), 5. Robin Söderling (svéd), 6. David Ferrer (spanyol), 7. Gael Monfils (francia), 8. Tomas Berdych (cseh), 9. Mardy Fish (amerikai), 10. Andy Roddick (amerikai). Nők: 1. Caroline Wozniacki (dán), 2. Kim Clijsters (belga), 3. Vera Zvonarjova (orosz), 4. Victoria Azarenka (fehérorosz), 5. Maria Sarapova (orosz), 6. Li Na (kínai), 7. Petra Kvitova (cseh), 8. Francesca Schiavone (olasz), 9. Marion Bartoli (francia), 10. Samantha Stosur (ausztrál).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.