HÉTFŐI FRISS: Arn és a százon kívüliek

15.22 - Vízilabda: a Szeged a Napolival egy csoportban

Sorsoltak a férfi nemzetközi vízilabdakupákban: az Euroliga csoportkörében a Szeged a Possilipo Napoli (olasz), a Primorac Kotor (montengrói), a Panathinaikosz (görög), a Montpellier (francia) és a Harkiv (ukrán) csapatával játszik a B csoportban. A LEN Kupában a Honvéd a Nizza (francia), a Szenpétervár (orosz), a Tbiliszi (grúz), a Leiden (holland) és a Medvescsak Zágráb (horvát) együttesével mérkőzik; a Szolnok a Bogliasco (olasz), az Isztambul (török), a Würzburg (német), illetve a Hapoel Tivon (izraeli) alakulataival csap össze.

13.40 - Katar: szerb helyett brazil

A 61 éves brazil Sebastiao Lazaroni lett Katar labdarúgó-válogatottjának új edzője: a szakember a szerb Milovan Rajevacot váltotta, akinek irányítása alatt a nemzeti csapat ugyan sikerrel vette az ázsiai vb-kvalifikáció második fordulóját, ám munkájával nem volt elégedett a helyi labdarúgó szövetség.

9.00 - Arn Gréta és a többiek

A női teniszezők legfrissebb világranglistáján Arn Gréta két helyet javítva a 69., Szávay Ágnes a 122., Czink Melinda a 165., Babos Tímea a 195., Jani Réka Luca pedig a 222-ik. A rangsorban az első tíz helyen nem történt változás: 1. Caroline Wozniacki (dán), 2. Kim Clijsters (belga), 3. Vera Zvonarjoiva (orosz), 4. Viktorija Azarenka (fehérorosz), 5. Marija Sarapova (orosz), 6. Li Na (kínai), 7. Petra Kvitova (cseh), 8. Francesca Schiavone (olasz), 9. Marion Bartoli (francia), 10. Andrea Petkovic (német). A férfiak mezőnyében Kellner Ádám a 228., Balázs Attila a 277-ik. Az első tíz: 1. Novak Djokovics (szerb), 2. Rafael Nadal (spanyol), 3. Roger Federer (svájci), 4. Andy Murray (brit), 5. Robin Söderling (svéd), 6. David Ferrer (spanyol), 7. Gael Monfils (francia), 8. Mardy Fish (amerikai), 9. Tomas Berdych (cseh), 10. Nicolas Almagro (spanyol).


 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.