Hajnalé a magyar Aranylabda

A sportújságírók szavazata alapján Hajnal Tamás volt az év legjobb labdarúgója, így ő érdemelte ki a magyar Aranylabdának nevezett díjat.

Az nb1.hu internetes szaklap 10. alkalommal rendezte meg a szavazást, melynek keretében 30 médium képviselője voksolt az öt legjobbra minden kategóriában.

Tavaly szintén a nyár óta a Borussia Dortmundot erősítő irányító középpályás győzött, így ő a második olyan futballista, aki megvédte címét. Korábban ez csak a négyszeres győztes Király Gábornak sikerült. Az idei szavazás rendkívül szoros versenyt hozott, hiszen Hajnal mindössze egyetlen ponttal előzte meg a második Huszti Szabolcsot.

A legjobb játékvezetőnek Kassai Viktor, a legjobb edzőnek Sisa Tibor, a legjobb légiósnak Sasa Dobric (Vasas), a legjobb csapatnak az U19-es válogatott, a legjobb fiatalnak Szalai Ádám és a legjobb itthon játszó magyar játékosnak Bajzát Péter (Győr) bizonyult.

A 10. magyar Aranylabda-szavazás végeredménye: 1. Hajnal Tamás (Borussia Dortmund) 111 pont 2. Huszti Szabolcs (Hannover) 110 3. Juhász Roland (RSC Anderlecht) 81

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.