Gyalogolhatnak a Puskás Akadémia sztárjai

Két döntetlen és négy vereség után le kellett adniuk a használatba kapott autóikat a Puskás Akadémia labdarúgóinak.

A Videotontól elszenvedett vereség (0–3) után a Puskás Akadémia vezetősége úgy döntött, megerősíti pozíciójában Benczés Miklós vezetőedzőt. A játékosok azonban nem úszták meg retorzió nélkül a gyengébb produkciót (két döntetlen és négy vereség az eddigi mérleg). Le kellett adniuk a használatra kapott gépjárművek kulcsait.

A határozat nem példa nélküli a magyar labdarúgásban, nem is olyan régen Tarsoly Csaba, az ETO tulajdonosa a tavaly őszi, Mezőkövesdtől elszenvedett 3–0-s kudarc után döntött hasonlóan, igaz, Győrben egy hét sem kellett hozzá, hogy a labdarúgók újra a márkás szolgálati autókkal járhassanak. Hogy Felcsúton milyen időtartamra rúg a büntetés, egyelőre nem tudni, mindenesetre Benczés Miklós vezetőedző nem cáfolta értesülésünket.

„A tulajdonos döntése volt az autók leadása – mondta megkeresésünkre a szakember. – Nem mentség, de tény, állandóan úton van a csapat. Hat mérkőzésből négyszer játszottunk idegenben, s a következő, Fradi elleni bajnokink sem hazai pályán lesz. Szombaton Dunaszerdahelyre mentünk edzőmecset játszani, kedden pedig irány Orosháza, ahol a Magyar Kupában vagyunk érdekeltek. Az orrunk a földet veri, ezen kell változtatni, remélem, hogy az edzőmeccs, de még inkább a remélhető kupasiker hatására valamelyest kiegyenesedhetünk. Minden apró sikerre szükségünk van most, s ha majd túl leszünk a Magyar Kupa-selejtezőn, akkor foglalkozunk azzal, mi a teendő a Fradi elleni jövő vasárnapi bajnoki mérkőzésen."

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.