Görög mise Puskás Ferencért

A Panathinaikosz egykori labdarúgói is megemlékeztek Budapesten a legendás futballista, Puskás Ferenc halálának negyedik évfordulójáról.

Magyarországra látogatott a görög futballklub, a Panathinaikosz több volt játékosa azért, hogy megemlékezzenek egykori edzőjük, Puskás Ferenc halálának negyedik évfordulójáról. A legendás labdarúgó tréneri pályafutása során a Panathinaikosszal érte el legnagyobb edzői sikerét.

Az emlékezők, köztük Puskás egykori segítője, Nikosz Szakulisz, Budapesten, a bazilika altemplomában görög-keleti szertartás keretében emlékeztek meg a görög klubfutball legnagyobb sikerét elérő Puskásról. Az eseményen magyarországi görögök, ortodox hívek is részt vettek. A szertartást Kalota József érseki vikárius, az Egyetemes Trón protopresbitere vezette. Könnyeivel küszködve mondott rövid beszédet egykori mesteréről Frangiszkosz Szurpisz, a Panathinaikosz BL-döntős játékosa.

Az évfordulón nemcsak Magyarországon tartanak megemlékezéseket, többek között Spanyolországban és Görögországban is tisztelettel őrzik a legendás játékos és edző emlékét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.