Felipe Massa hétfőn hazarepül

Hétfőn magángéppel Sao Paulóba szállítják Felipe Massát, a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Ferrari-pilótát.

Ezt Dino Altmann, Massa orvosa és a család képviselője jelentette be pénteken, a budapesti Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Pap Károly utcai intézménye előtt.

Dino Altmann Felipe Massa orvosa Honvéd Kórház előtt nyilatkozik a sajtó képviselőinek a Ferrari Forma-1-es brazil versenyzőjének állapotáról
Budapest, 2009. július 31. Dino Altmann (j), Felipe Massa orvosa és a család képviselője az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK), közismert nevén Honvéd Kórház előtt nyilatkozik a sajtó képviselőinek a Ferrari Forma-1-es brazil versenyzőjének állapotáról, és bejelenti, hogy augusztus 3-án magángéppel Sao Paulóba szállítják a versenyzőt. Felipe Massa a Magyar Nagydíj július 25-i időmérőjén sérült meg súlyosan, miután az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. A versenyzőt koponyatöréssel szállították be az ÁEK intenzív osztályára, ahol megoperálták és azóta ápolják. MTI Fotó: Mohai Balázs

"Az állapota folyamatosan javul, s jól érzi magát, ezért úgy döntöttünk, hogy hétfőn egy magángéppel elutazik Sao Paulóba" - mondta Altmann.

Az orvos, aki csütörtökön kijelentette, biztos abban, hogy a 28 éves Massa teljesen felépül, és újra versenyezni fog, a visszatérés időpontjáról nem bocsátkozott találgatásba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.