Farkaskaland

Erre kevesen számítottak: a labdarúgó BL negyeddöntőjében a Wolfsburg meglepetésre nyert a Real Madrid ellen. A másik meccsen a PSG hazai pályán nem bírt a Manchester City csapatával.
Az El Clásico szombati megnyerése után azt lehetett gondolni, hogy a Barcelonában 2-1-re győző Real Madridnak idegenben sem jelent gondot a Wolfsburg csapatának a legyőzése, annál is inkább, mert a német együttes a hétvégén a Leverkusen otthonában szenvedett 3-0-ás vereséget. Erre a szerdai kupameccsen már a 18. percben megszerezte a vezetést: 11-esből Rodriguez talált a hálóba. Öt perc múlva pedig tovább növelték előnyüket a Farkasok: Arnold megelőzte Ramost, s közelről lőtt a kapuba (2-0). A spanyol együttes a szünet után még csak szépíteni sem tudott, így izgalmas mérkőzés lesz Madridban.

Párizsban akár háromgólos előnyre is szert tehetett volna a PSG a Manchester City ellen, de Ibrahimovic sem tizenegyesből, sem fejesből, sem lövésből nem tudott a kapuba találni. Nem úgy a másik oldalon De Bruyne, aki a 38. percben kihasználta David Luiz ügyetlenkedését, és szerzett gólt. Az angolok azonban nem sokáig örülhettek, mert Hart kapus a kirúgást odapasszolta Fernandóhoz, ám Ibrahimovic közbelépett, s ezúttal nem hibázott (1-1).

A 60. percben újra az angol kapus rontott: Cavani fejese után Rabiot elé ütötte a labdát, aki kihasználta a lehetőséget. (2-1). S folytatódott a védelmi bakik sorozata: a 72. percben a franciák hátsó alakzata nem állt a feladata magaslatán, s Fernandinho kiegyenlített. (2-2).

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.