Erdei Zsolt cáfol

A magyar szaklap tájékoztatása szerint a boxrec internetes adatbázisban már mindkét öklöző névjegyéhez beírták a találkozót, igaz, azzal a megjegyzéssel, hogy elképzelhető változás, ráadásul egyik fél menedzsmentje sem erősítette meg még hivatalosan a hírt.

Erdei ugyanakkor hétfői közleményében kijelentette, egyelőre szó sincs megállapodásról: "Meglepődve értesültem, hogy tényként közlik a következő mérkőzésem időpontját Gabriel Campillo ellen, mivel azt még magam sem tudom, hogy hol és ki ellen lépek legközelebb szorítóba. Január közepén megyünk New Yorkba tárgyalni Lou DiBelláékkal, ahol együttesen megvizsgáljuk a lehetőségeket, ki lenne az ideális ellenfél, és mi lenne az a gála időpont, amelyre optimálisan fel tudok készülni." Erdei hozzátette: a március 12-i időpont ráadásul elég közelinek tűnik, ugyanis jelenleg még csak a futóedzéseket kezdte meg.

Annyi bizonyos, hogy a Madison Square Garden műsortervében március 12-i dátummal egyelőre nem szerepel bokszgála, Lady Gaga és Elton John koncertjére azonban már kaphatók jegyek...

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.