Kísérlet: Mobilon is lehet nézni élőben a Debrecen-Lyont

Már a kedd esti, Debrecen-Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzés is elérhető lesz a DVB-H alapú mobil-televíziós budapesti kísérleti rendszeren.

A kísérleti szolgáltatás keretében a DVB-H vevővel rendelkező készülékek tulajdonosai szabadon, előfizetési díj nélkül nézhetik a Bajnokok Ligája TV2 csatornán elérhető meccseit.

„Meg vagyunk győződve arról, hogy a műsorszóró-alapú mobil-televízió a legalkalmasabb megoldás a legnépszerűbb tartalmak eljuttatására a mozgás közben tévézőkhöz, ez a technológia a legjobb minőséget és legmagasabb szolgáltatási színvonalat kínálja a többi mobil-televíziós alkalmazáshoz képest" - tette hozzá Kárpáti Rudolf, mondta az Antenna Hungária műsorterjesztési és műszaki megoldások ágazatvezetője.

Mint az köztudott: tavaly decemberben az Antenna Hungária Csoport elindította a DVB-H alapú mobil-televíziós kísérleti sugárzást, mely Budapest legnagyobb részén, még az épületeken belül is jó vételt biztosít. Az ingyenes tesztsugárzás jelenleg 6 csatornát tartalmaz, amely immáron a TV2 Bajnokok Ligájának mérkőzéseivel bővül.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.