CSÜTÖRTÖKI FRISS: Csúnya Paks-búcsú

22.35 - Búcsúzott a Paks az Európa Ligától

Harmincnégy percig tartotta magát a Hearts otthonában a Paks, amely – a székesfehérvári 1-1 után – 4-1-re kikapott edinburgh-i vetélytársától. Stevenson duplázott, majd Driver, Skacel, illetve Böde volt eredményes. Ezzel az utolsó magyar együttes is elbúcsúzott az európai színtértől; s még csak augusztus eleje van...

19.00 - "Rudi bácsi, köszönjük!"

Megnyílt a százéves Vasas egykori legendás edzője, Illovszky Rudolf előtt tisztelgő kiállítás a Pasaréti Sportcentrumban. Az esemény alkalmából Várady Bélát, a klub korábbi kiváló futballistáját a Vasas Örökös Bajnoka kitüntetéssel jutalmazták. A tárlat látogatói – egyebek mellett – megtekinthetik az angyalföldiekkel négy bajnoki címet és két Közép-európai Kupát nyerő szakvezető 1972-es olimpiai ezüstérmét, továbbá Várady Béla képünkön is látható ezüstcipőjét, amelyet a válogatott támadó az 1976/77-es évadban szerzett harminchat góljával érdemelt ki. Illovszky Rudolf 2008. szeptember 23-án, nyolcvanhat esztendősen hunyt el; 2002 óta az ő nevét viseli a klub Fáy utcai stadionja.

17.15 - Két nullával kevesebb

A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Zaragoza új igazolása, a kapus Roberto 8,6 millió eurós vételárából mindössze 86 ezer eurót fizetett, a fennmaradó összeget egy befektetési alap teremtette elő - írja a Marca spanyol sportnapilap internetes kiadása. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a 110 millió eurós adósságot felhalmozó aragóniai klub saját erőforrásból vásárolta meg a Benfica játékosát.

16.25 - Magyar atléták Londonban

A hétvégén rendezik az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyét: diszkoszvetésben Kővágó Zoltán, 110 méteres gátfutásban Baji Balázs indul. Előbbi, szombaton, a Gyulai István-emlékversenyen a világ idei legjobbját dobva (69,50 m) győzött.

14.20 - Öttusa elsőség

Földházi Zsófia mind egyéniben, mind Zics Adrienn-nel és Józan Beátával csapatban aranyérmet nyert a Székesfehérváron zajló ifjúsági öttusa Európa-bajnokságon.

12.55 - Újabb portugál Székesfehérváron

A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton egy évre kölcsönveszi a Parma 27 éves középpályását, Filipe Oliveirát - közölte az olasz élvonalbeli klub a hivatalos honlapján. A portugál játékos korábban négy idényen át (2002-től 2006-ig) a Chelsea keretének tagja is volt.

12.30 - Evans: még három év

A Tour de France kerékpáros körverseny idei győztese, az ausztrál Cadel Evans három évvel meghosszabbította szerződését a BMC csapatával.

11.45 - Szakszervezeti vita

Tavaly óta húzódik az olasz labdarúgók szakszervezete és a futballszövetség közötti tárgyalás a kollektív szerződések megújításáról: Damiano Tommasi, a játékosok képviselője szerint decemberben, hosszas egyeztetéseket követően megállapodtak a testülettel arról, hogy a szabadlistára tett labdarúgók, eladásukig diszkrimináció nélkül tréningezhessenek csapataiknál - ám az irányító szervezet még nem szignózta a megállapodást. Amennyiben az augusztus 27-i bajnoki nyitányig nem változik a helyzet, elhalaszthatják az első fordulót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.