Cikkünk nyomán kirúgták a körmendi sportigazgatót a szurkoló megverése miatt

Pénteken megírtuk, hogy a körmendi férfi kosárlabdacsapat sportigazgatója megütötte az egyik szurkolói csoport vezetőjét.
Cikkünk megjelenése után a klub nevében Zsebe Ferenc ügyvezető közleményt adott ki.

„Tájékoztatjuk a közvéleményt arról, hogy klubunk vezetőinek is tudomására jutott az a hír, ami szerint sportigazgatónk, Déri Csaba megütötte az egyik női szurkolót.

Mivel az esetnek semmilyen hivatalos folytatása nem volt, feljelentés nem történt, ezért a történteket a klub belügyeként kezeljük.

Klubunk belső vizsgálatot folytat az esettel kapcsolatban. Mivel mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, a vizsgálat lezárásáig nem kívánjuk kommentálni az erről szóló híreket. Annyit szeretnénk nyomatékosítani, hogy a vizsgálat végeredményétől függetlenül a klub ügyvezetője és minden munkatársa elhatárolódik minden erőszakos cselekménytől, még akkor is, ha annak lehetett kiváltó oka.

Amint lezárul a belső vizsgálat, annak eredményéről tájékoztatni fogjuk a közvéleményt."

Zsebe ma egy új közleménnyel jelentkezett, amely így hangzik:

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon lezárult klubunk belső vizsgálata, amely a kupagyőzelem estéjén történt ütés körülményeit volt hivatott feltárni.

Az eset nyomán a klub vezetése úgy döntött, hogy Déri Csabát azonnali hatállyal visszahívja, felmenti sportigazgatói állásából. Egyúttal a feladat ellátásával Hencsey Tamást, a csapat erőnléti és másodedzőjét bízza meg."

Ne feledjük, ha a Népszabadság nem írja meg, mi is történt, akkor a sportigazgató még ma is állásban van. Nem tévedtünk: Bástya elvtárs, bár kicsit gyengült, de valóban Körmenden kosárlabdázik.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.