Buszon Messiék: Ez felfoghatatlan!

A Barcelona sportigazgatója nekiesett az UEFA-nak.

FC Barcelona sportigazgatója, Txiki Begiristain az Európai Labdarúgó Szövetséget (UEFA) bírálta, amiért nem próbálta meg elhalasztani az Internazionale elleni, keddi Bajnokok Ligája-elődöntőt, így a spanyolok a légtérzár miatt csaknem 1000 km-es buszútra kényszerültek.

A korábbi spanyol válogatott a Marca című sportnapilap internetes kiadásának nyilatkozva hétfő este úgy fogalmazott, érthetetlen, hogy az UEFA még csak meg sem vizsgálta annak a lehetőségét, hogy más időpontban játsszák le Milánóban az első összecsapást.

"Az, hogy egy csapat manapság ilyen hosszú utazást kénytelen végigszenvedni a BL-elődöntőt megelőzően, egyszerűen felfoghatatlan modernizált világunkban - mondta Begiristain. - Egyértelmű, hogy ez az olaszoknak kedvezhet."

A sportigazgató hozzátette ugyanakkor, tisztában van vele, hogy a sűrű program és a június 11-én kezdődő világbajnokság miatt nehéz lett volna olyan napra áttenni a mérkőzést, amely mindkét félnek megfelel.

"Ezzel együtt jobb lett volna elkerülni, hogy az egyik gárda hasznot húzzon a másik hosszú és fárasztó utazásából" - nyilatkozta a 45 éves sportvezető.

Azért ez nem rossz busz...
An unidentified Slovak citizen peers out from behind a curtain while making his choice to vote in the Slovak capital Bratislava on September 20, 2002, during the first day of country's general election. Voting began in Slovakia on Friday in an election that will determine whether Europe's youngest state will join its neighbours in the European Union and NATO, or face an uncertain period of isolation. REUTERS/Petr Josek
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.