BL: barcelonai bemutató, manchesteri góliszony

Kiütéses győzelemmel kezdett a Barcelona a Bajnokok Ligájában, a címvédő Internazionale csak döntetlent játszott a Twente otthonában, a Manchester pedig képtelen volt gól szerezni a Rangers ellen.

Prímán futballozott a Barcelona a Panathinaikosz elleni BL-csoportmeccsen. Bár a görög garnitúra szerzett vezetést Govou találatával, a katalán együttes fölöttébb könnyedén fordított: Messi (2), Villa, Pedro, és Daniel Alves volt eredményes (5-1).

Lionel MESSI, a spanyol Barcelona argentin csatára gólt rúg Alekszandrosz CORVASZ-nak, a görög Panathinaikosz kapusának a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a D csoport első fordulójában a barcelonai Camp Nou Stadionban 2010. szeptember 14-én.

Mindemellett Guardiola tréner együttese számos ziccert szórakozott el, miközben a vendégcsapat Valdes kapujának közelébe sem jutott.

A címvédő Internazionale 2-2-t játszott a holland Twente otthonában, míg a Manchester United gólnélüli döntetlenre végzett hazai pályán a Rangers ellen.

Eredmények. A csoport: Werder Bremen (német)-Tottenham Hotspur (angol) 2-2, Twente (holland)-Internazionale (olasz) 2-2. B csoport: Lyon (francia)-Schalke (német) 1-0, Benfica (portugál)-Hapoel Tel Aviv (izraeli) 2-0. C csoport: Bursaspor (török)-Valencia (spanyol) 0-4, Manchester United (angol)-Glasgow Rangers (skót) 0-0. D csoport: Barcelona (spanyol)-Panathinaikosz (görög) 5-1, FC Köbenhavn (dán)-Rubin Kazany (orosz) 1-0.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.