BL: madridi egyperces

A Bajnokok Ligája E csoportjában a Bayern 3-2-vel küldte haza a Clujt, amely Cadu révén „legalább" vezetett Münchenben. A folytatásban Cadu „ide" is betalált, akárcsak csapattársa, Panin, hogy aztán - első müncheniként - Gomez is feliratkozzon a nagytáblára. A románok Juan Culio révén szorítottát minimálisra a különbséget. Botlott az AS Roma, avagy alakított az FC Basel: a svájciak Frei, Inkoom és Cabral góljával 3-1-gyel vették be Rómát.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his team's second goal against AC Milan during their Champions League Group G soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 19, 2010.

Az F jelű négyesben a Chelsea maradt hibátlan, miután a londoniak 2-0-ra nyertek a találkozó előtt szintén százszázalékos Szpartak Moszkva otthonában. Az orosz együttest először - ilyen az élet - az orosz Zsirkov mattolta: a 23. percben bődületes gólt ragasztott a hálóba. A félidő vége előtt nem sokkal Anelka megmozdulása döntötte el a meccset. Marseille-ben egy félidőn át tartotta magát a Zilina, amelyet Souleymane Diawara találatával győzött le a francia garnitúra.

A G elnevezésű kvartettben rendezték a nap rangadóját, habár a minősítés annyiban nem áll meg, hogy egy csapat volt a madridi pályán. A Real egy perc alatt két érdekes góllal határozott a három pontról a támadást legföljebb véletlenül vezető Milan ellen: előbb Cristiano Ronaldo szerzett szerencsés szabadrúgásgólt, tudniillik lövése során úgy szétnyílt az olasz sorfal, mint a tubarózsa. Kisvártatva pedig Özil adott le közepes lövést, ám a labda Bonerán mandínert kapott, így akadálytalanul jutott a kapuba (2-0). A látogatók a hajrában igyekeztek frissíteni - Ronaldinhót és Patót Robinho, illetve Inzaghi váltotta -, hiába... Az Ajax Amszterdamban - 2-0-ra vezetve, majd az 56. perctől emberhátrányban játszva - 2-1-re verte az Auxerre-t.

A H csoportban a hatpontosok meccsén az Arsenal 5-1-re „kiütötte" a Sahtyort Donyecket, míg a nullapontosok randevúján a Braga 2-0-ra bizonyult jobbnak a Partizan Beogradnál.

Bajnokok Ligája, csoportmérkőzések, harmadik forduló:

E csoport: Bayern München-Cluj 3-2, AS Roma-FC Basel 1-3. Az állás: 1. Bayern München 9 pont, 2. FC Basel 3 (5-5), 3. Cluj 3 (5-6), 4. AS Roma 3 (3-6).

 

 

F csoport: Szpartak Moszkva-Chelsea 0-2, Marseille-Zilina 1-0. Az állás: 1. Chelsea 9, 2. Moszkva 6, 3. Marseille 3,  4. Zilina 0.

G csoport: Real Madrid-Milan 2-0, Ajax-Auxerre 2-1. Az állás: 1. Real Madrid 9, 2. Milan 4 (3-3), 3. Ajax 4 (3-4), 4. Auxerre 0.

H csoport: Arsenal-Sahtyor Donyeck 5-1, Braga-Partizan Beograd 2-0. Az állás: 1. Arsenal 9 pont, 2. Donyeck 6, 3. Braga 3, 4. Partizan 0.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.