Valencia: ott, ahol a 6-os

Amikor Cambiasso az Inter-Twente mérkőzés 55. percében a hálóba talált, eldőlt, hogy az olasz csapat mellett a Tottenham lép tovább a Bajnokok Ligája A csoportjából. A milánói mérkőzés maradt is 1-0, miközben Londonban az eladdig is gyöngén teljesítő Werder Bremen hozzá sem tudott szólni a találkozóhoz: a házigazda Tottenham Kaboul révén már a 6. minutumban vezetést szerzett, hogy aztán Modric és Crouch is föliratkozzon a nagytáblára (3-0). A különbségre jellemző: Bale tizenegyest hibázott...

Schalke 04's Klaas-Jan Huntelaar (2nd L) scores a goal against Olympique Lyon during their Champions League Group B soccer match in Gelsenkirchen November 24, 2010.  REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER)

A B jelű kvartettben a Lyon csak köszönhet a Hapoel Tel-Avivnak, amely 3-0-ra verte a Benficát. Az izraeli meccs eredménye nyomán ugyanis az addigi éllovas franciák „nyugodtan" kikaphattak a Schalkétól (3-0): a gelsenkircheniek Farfan és Huntelaar góljával húsz perc alatt elintézték vendégüket, a holland csatár még a slusszpoénról is gondoskodott. A lisszaboniak elbúcsúztak.

A Manchester United - Rooney kései tizenegyesével - 1-0-ra felülmúlta a Rangerst, amely viszont döntetlennel is búcsúzott volna, mivel a Valencia nem hibázott, s Soldado (2), Mata, Aduriz, Joaquin, valamint Dominquez találatával 6-1-re kiütötte a Bursasport.

A D csoportban a Rubin Noboa büntetőjével nyert a Köbenhavn ellen (1-0), így a zárókör dönt, hogy a Panathinaikoszt Pedro (2) és Messi góljával 3-0-ra verő Barcelona mögött melyik csapat jut tovább.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.