Barcelona: csak a szokásos ötös...

Aligha meglepő: a BATE Boriszov nem tudta megállítani a príma formában futballozó, címvédő Barcelonát a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Mi több, a fehérorosz csapatnak – a katalán együttes aktuális játékerejét tekintve – a 0-5 miatt sincs oka a szégyenkezésre... Josep Guardiola tanítványai Volodko öngóljával szereztek vezetést, Pedro növelte az előnyt, Messi duplázott, Villa pedig beállította a végeredményt. A Milan könnyed, 2-0-ás sikerrel tartotta otthon a három pontot a Plzen ellen (gól: Ibrahimovic, Cassano).

Bayer Leverkusen's Lars Bender (not in picture) scores a goal against Genk goalkeeper Laszlo Koteles during the Champions League Group E soccer match in Leverkusen, September 28, 2011.   REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER)

A Chelsea az idén visszafogott nívón futballozó Lampard góljával szerzett vezetést a Valencia elleni csoportrangadón, Soldado a hajrában egyenlített (1-1). A kvartett másik meccsén Bender és Ballack találata győzelmet ért a Leverkusennek a Genk ellen (2-0).

A Marseille 3-0-ra múlta felül a Dortmundot (gól: Ayew 2, Remy). A német garnitúra két kör után egyetlen ponttal szerénykedik, igaz, így is megelőzi az Olimpiakoszt, amely ezúttal az Arsenal otthonában kapott ki. Oxlade-Chamberlain és André Santos góljára csupán Fuster válaszolt (2-1).

A Zenit hazai pályán győzte le a Portót 3-1-re; a portugál csapat Fucile kiállítása miatt a 45. percben, döntetlen állásnál emberhátrányba került, az oroszok pedig kihasználták a fórt (gól: Sirokov 2, Danny, illetve Rodriguez). A csoport másik meccsén: Sahtyor–Apoel 1-1 (gól: Jadson, illetve Trickovski.)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.