Átigazolási szenzáció: Paul, a polip Madridba költözhet!

A nyár legnagyobb átigazolási szenzációja lehet, ha a madridi "vízi állatkert" tervei valóra válnak:a spanyol intézmény tárgyalásokba kezdett Paul, a polip adásvételéről az oberhauseni "akváriummal" .

Amint az köztudott, az állat a német labdarúgó-válogatott összes dél-afrikai világbajnoki találkozójának, valamint a torna döntőjének győztesét is eltalálta. Ennek nyomán látogatók ezrei igyekeznek Oberhausenbe, hogy élőben láthassák a különleges képességekkel megáldott polipot.

A tárgyalások jelenlegi szakaszában konkrét összegekről nem esett szó, a felek inkább az állatcserében érdekeltek. A jelentések nem szólnak a madridi intézmény ajánlatának részleteiről. Ugyanakkor az illetékesek egyike szerint az "állatjós" napokon belül Spanyolországba költözhet. Már csak azért is, mert a hispánok készek "bármit" megadni Paulért, akár még a pénz plusz állat konstrukcióba is belemennének.

Nem is csoda, hogy a spanyolok mindent megtesznek az átigazolásért, ugyanis Paul valódi sztárrá vált az utóbbi hetekben. Fokozott médiaérdeklődés kíséri minden mozdulatát, a Twitteren a legfelkapottabb brandek egyike. Sőt egy brazil cég olyan alkalmazást készít iPhone-ra, amelynek segítségével a felhasználók bizonyos döntéseik előtt kikérhetik Paul, a polip véleményét.

 

 

 

 

 

Paul, a polip-jós egy kagyló és két üvegdoboz segítségével megjósolta, hogy a németek megverik Argentínát a negyeddöntőben. Paul persze egy németországi akváriumban él
A two year-old octopus Paul, the so-called "octopus oracle" predicts Germany's victory in their 2010 World Cup quarter-final soccer match against Argentina by choosing a mussel, from a glass box with the German flag instead of a glass box with the Argentinian flag, at the Sea Life Aquarium in the western German city of Oberhausen June 29, 2010. Paul has so far rightly predicted Germany's first and second round victories over Ghana, Australia and England plus Germany's defeat against Serbia. REUTERS/Kirsten Neumann (GERMANY - Tags: SOCIETY SPORT SOCCER WORLD CUP ANIMALS IMAGES OF THE DAY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.