Áll a bál Hosszú Katinkáék úszóklubja körül

A háromszoros riói bajnok és férje, Shane Tusup korábbi bejelentésének megfelelően elindította saját úszóegyesületét. Talán senkit sem lep meg, máris viták alakultak ki az Iron Aquatics körül.
Tusup Instagram-oldalán fakadt ki, mondván: egyes klubok "zsarolással", "érzelmi zaklatással" akarják megtartani az új egyesületbe átlépni szándékozó úszókat, ahelyett, hogy a versenyhelyzetben inkább jobb feltételeket nyújtsanak - számolt be a 24.hu.

A Blikk viszont árnyalja a képet. A lapnak egy szülő panaszkodott, hogy Hosszúék új csapata miatt kirakták a Jövő SC egyesületét a Császár- Komjádi Sportuszodából. A nyilatkozó szerint még a múlt héten még úgy nézett ki, idén is maradhatnak a gyerekek a jó közlekedésű helyszínen, ám mostanra kiderült, Hosszúék elsőbbséget élveznek, a Jövő SC sportolói mehetnek a XI. kerületi Tüske-uszodába. Persze át is léphetnek az új klubba.

A lap megkereste a Jövő SC vezetőjét, Verrasztó Zoltánt, aki nem kívánt nyilatkozni. A mindkét uszodát üzemeltető Nemzeti Sportközpontok eddig nem reagált a megkeresésre. A cikkből az nem derül ki, hogy a kitúrással vádolt Iron Aquatics álláspontja felől érdeklődtek volna.

NOLBLOG
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.