A Real Madrid új királyfija

Szerződtette a Real Madrid, sportolóként regisztrált a Facebookon, s már interjút is adott egy argentin sportnapilapnak a hétéves labdarúgó-palánta, Leonel Angel Coira.

Az Oléban megjelent beszélgetésben Leonel – akinek példaképe Lionel Messi a Barcelonából – elárulta: nagy álma, hogy egy napon a Real Madrid felnőtt csapatában szerepeljen. Kiderült még, hogy elsősorban gólpasszokat szeret adni, nem pedig gólt lőni (ez figyelemre méltó dolog egy kisgyerektől), és amikor először játszott labdával, nyolcat-kilencet dekázott vele.

A család három éve él Spanyolországban, így a lurkó esetében nem arról van szó, hogy a „királyi gárda” egyik játékos-megfigyelője csábította volna Európába. "Először az Atleticónál járt próbajátékon, majd meghívta a Real is. Mivel az utóbbinál érezte magát jobban, oda írt alá"  – mondta a büszke apuka, aki elmondta: gyermeke egyéves kontraktust kötött a nagyobbik madridi klubbal, amelytől egyelőre nem kap fizetést. "Tudom, hogy jó kezekben lesz"  – tette hozzá az apa.

Királyfi Madridban. Forrás: ole.com.ar

A kis Coira szerződtetését követően föltűnt a  Facebookon is, oldala hasonlít a jelen sztárjátékosainak profiljaira. „Üdvözöllek az oldalamon” –  olvasható a madridi címert is megjelenítő egyedi poszteren az üzenet. Leonel a fél csapatot "lájkolja",  és viszont is így van: a kiskirályfi is megkapta a sztároktól a "szeretem" címkét. Ez persze nyilván jórészt marketing...

Nagy a gyanú: nem lehet elég korán kezdeni a sztárságot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.