Pedro-hármas, Barca-ötös

A néhány napja edzőt váltó Tottenham fordulatos mérkőzésen 3-2-re győzött a Southampton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.

A Liverpool 3-1-re felülmúlta a Cardiffot (s ezzel átmenetileg az élre állt, mivel az Arsenal–Chelsea rangadót csak ma este játsszák), a Manchester City idegenben verte 4-2-re a Fulhamet, míg az eddig gyengélkedő MU hazai pályán diadalmaskodott a West Ham ellen (3-1). Az élcsoport: 1. Liverpool 36 pont, 2. Manchester City 35, 3. Arsenal 35, 4. Chelsea 35.

Spanyolországban is a 17. fordulót rendezték, s a Barcelona megőrizte vezető pozícióját, miután – Pedro mesterhármasával – 5-2-re nyert a házigazda Getafe ellen. A katalánokkal azonos pontszámmal (46) második az Atletico Madrid: a fővárosiak otthon verték 3-2-re a Levantét. A harmadik helyezett Real Madrid (38) lapzárta után lépett pályára Valenciában.

Az olasz bajnokságban – ugyancsak a 17. körben – a Napoli 1-1-re mérkőzött Cagliariban. További eredmények: Atalanta–Juventus 1-4, AS Roma–Catania 4-0. A hétvége rangadója, az Inter–Milan derbi szintén a lapzártát követően ért véget. Az élmezőny: 1. Juventus 46, 2. AS Roma 41, 3. Napoli 36. (Munkatársunktól)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.