Kökény Roland nagy Storyja

A Vidám Park nem zárt be, csak átnevezték magyar sportra. Más konklúziója nem lehet annak, ha Kökény Roland nem viccel, s tényleg Szalai Vivien bulvárújságíró, a Stohl Andrásról szóló botránykönyv szerzője lesz az edzője.

Az olimpiai bajnok kajakos azzal indokolta döntését a sportlapnak, hogy kedvese, amikor beült a hajót követő motoros csónakba, adott már neki jó tanácsokat.

Épp itt volt az ideje, hogy új szakmai, mindenféle pénzügyi motivációtól mentes alapokra helyezzük a honi testkultúrát. Alighanem Dopeman rapper is elérhető, így ideje lenne szerződtetni az ökölvívó-válogatott szakvezetőjének, miként Alföldi Róbert is alkalmas vívótrénernek, elvégre rendezései egyikében fölvillant egy kard. Igaz, az utóbbi érv már előremutató, mert kvázi a professzionalitás jegyeit mutatja ahhoz képest, amit a Story magazin szerkesztőjének párkapcsolati alapú megbízása jelez.

Mindenesetre az eset legalább szépen illusztrálja, hogy a stratégiai ágazat felkészült a kormányzati milliárdok felelős elköltésére, rászolgál a bizalomra, s az érdemet helyezi a fókuszba. Már csak azért is jó volt létrehozni például a kiemelt edzői státuszt, hogy Szalai Vivien és majdani társai motiváltak legyenek: biztosan szeretnének belépőt olyan legendák közé, mint Fábiánné Rozsnyói Katalin vagy Storcz Botond.

Vagy csak arról szól ez az egész: Kökényék parabolát írnak a bulvármagazinoknak, hogy egyszer a kajakos lehessen a Story főszerkesztője.

Az legalább méltó fináléja lenne az ország bulvárbulivá alakításának.

Így örül két olimpiai bajnok: Dombi Rudolf és Kökény Roland az 100 méter után
Dombi Rudolf (elöl) és Kökény Roland ünnepelnek, miután megnyerték a 2012-es londoni nyári olimpia férfi kajakpáros 1000 méteres számának döntőjét a Dorney falu melletti Eton Dorney evezőspályán 2012. augusztus 8-án. MTI Fotó: Kollányi Péter
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.