Háromszázados

ANGLIA Búcsúzott az Arsenal az FA Kupa nyolcaddöntőjében: a másodosztályú Blackburn Rovers Kazim-Richards góljával nyert az Emirates stadionban. A Manchester City a Leeds United ellen győzött 4-0-ra. A tizenhat közé jutásért vívott, megismételt meccsen a Chelsea 4-0-ra verte a harmadik ligában szereplő Brentfordot.

NÉMETORSZÁG Győzött a Bundesliga második és harmadik helyezettje: Dortmund–Frankfurt 3-0, Leverkusen–Augsburg 2-1. Az élmezőny: 1. Bayern München 57 pont, 2. Dortmund 42, 3. Leverkusen 41.

OLASZORSZÁG Kikapott a listavezető a Serie A-ban: a Juventus az AS Roma otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget. A vendéglátók gólját Francesco Totti szerezte. További eredmény: Napoli–Sampdoria 0-0; a Fiorentina–Internazionale mérkőzés lapzártánk után ért véget. Az élmezőny: 1. Juventus 25 meccs/55 pont, 2. Napoli 25/51, 3. Lazio 24/44.

SPANYOLORSZÁG Háromszázadik és háromszázegyedik gólját szerezte a Barcelona mezében Lionel Messi: e duplával a katalán csapat 2-1-re nyert a Granada ellen. Az Atletico Madrid a Valladolid otthonában győzött 3-0-ra. A Real Madrid–Rayo Vallecano meccs lapzárta után ért véget. Az élmezőny: 1. Barcelona 24 mérkőzés/65 pont, 2. Atletico Madrid 24/53, 3. Real Madrid 23/46.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.