Látja? Nem látja!

Lionel Messi sorozatban negyedszer kapta meg az Aranylabdát. A páratlan sikerszéria legújabb epizódját – az m1 kései adásával ellentétben – élőben láthatták a tévénézők az Eurosporton. Már azok, akik nem a PR-Telecom előfizetői.

A kábelszolgáltatónak ugyanis lejárt a sportcsatornával kötött szerződése, így több tízezer háztartásban vált elérhetetlenné a tematikus adó.

Metzger-Szegény Ágnes, az Eurosport közép- és kelet-európai marketing- és kommunikációs menedzsere érdeklődésünkre elmondta: több ajánlatot is adtak a kábelszolgáltató cégnek, de nem jutottak egyezségre, jelenleg ezért nem szerepel az Eurosport a PR-Telecom kínálatában.

A kontinensen mintegy 130 millió háztartásban elérhető csatorna munkatársa hozzátette: ez az első alkalom, hogy a nagyobb magyar szolgáltatók egyikének menüjéből hiányzik az Eurosport, amelynek repertoárját a német futballbajnokság, a labdarúgó Afrika Kupa, három tenisz Grand Slam-torna, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny, atlétikai és úszó-világvetélkedők sora és megannyi téli, technikai, valamint extrém sportág gazdagítja.

Arra a kérdésre, hogy a legnagyobb szolgáltatók ügyfeleinek aggódniuk kell-e amiatt, hogy hasonlóan járhatnak, Metzger-Szegény így felelt: „A legtöbb előfizetővel kapcsolatban álló vállalatokkal élő szerződésünk van, a cégek egyikével nemrég hosszabbítottuk meg a megállapodásunkat.”

Kerestük a PR-Telecom illetékeseit is, ám lapzártánkig nem értük el őket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.