Hopman Kupa: Jöhet a finálé!

A szerb együttes 3:0-ra legyőzte a németeket, így bejutott a Hopman Kupa – a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnoksága – mai döntőjébe, ahol Spanyolországgal találkozik.

A perthi tornán a szerbek korábban az olaszokat és az ausztrálokat is legyőzték 2:1-re, de a döntőbe jutáshoz a németeket szintén fölül kellett múlniuk. Ez könnyedén sikerült nekik: előbb Novak Djokovics nyert 6:2, 6:0-ra Tommy Haas ellen, majd Ana Ivanovics 6:0, 6:1-re verte Tatjana Maleket. A németek a páros mérkőzést – Haas lábujjsérülésére hivatkozva – feladták.

A pénteki nap másik találkozóján Jo-Wilfried Tsonga ágyéksérülése miatt a franciák szintén feladták a dél-afrikaiak elleni páros meccset. Ez az összecsapás 1:1-re állt az után, hogy Chanelle Scheepers nyert Mathilde Johansson, majd Tsonga Kevin Anderson ellen. A páros első szettjében a dél-afrikaiak győztek, majd a második játszmában, 2:1-es francia vezetésnél Tsonga jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot. Ebben a csoportban a spanyolok már korábban bebiztosították a csoportelsőségüket. (Hírösszefoglalónk)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.