Primeau megy, Scandella jön

Úgy határozott a Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége, hogy a jövőben nem Kevin Primeau irányítja a magyar válogatottat.

A csapat előtt álló nemzetközi tornán, a november 9. és 11. között Budapesten tartandó olimpiai selejtezőn Diego Scandella, Primeau eddigi másodedzője vezeti az együttest.

Amint az köztudomású, az eredetileg a jövő év áprilisáig szerződtetett kanadai szakembert nemrégiben menesztette az osztrák ligában szereplő Fehérvár csapata. Úgy tudjuk, Scandella csak ideiglenes megoldás a kapitányi poszton, a válogatott „végleges” szakvezetőjének személyéről az olimpiai selejtező után döntenek majd.

Két játszmában, 6:4, 6:4-re legyőzte Serena Williams Viktorija Azarenkát a női teniszezők világbajnokságán, így veretlenül jutott az elődöntőbe. Érdekesség, hogy az amerikai játékos a második szettben 0:3-ról, kettős brékhátrányból fordított. A világelső Azarenka a német Kerbert 6:4, 6:3-ra fölülmúló kínai Li Nával mérkőzik a továbbjutásért a Vörös csoport utolsó fordulójában. (Isztambul)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.