Ők mondták

DÉNES FERENC közgazdász: „Jó, hogy a kormányzat elszánt a sport és a sportaktivitás fejlesztésében; ennek szellemében született ez a program is. Ám az eszközrendszert át kell tekinteni, és a szisztéma működésének hosszú távú hatásait szintén föl kell mérni.”

MARKOVITS LÁSZLÓ, a Vasas elnöke: „Messzemenően pozitív a program bevezetése: e támogatásra feltétlenül szükségük volt az egyesületeknek. Ugyanakkor támogatom, hogy az illetékesek kiemelten felügyeljék a pénz elköltését, a visszaélések megelőzése, a beérkező forintok hatékony felhasználása érdekében.”

MUSZBEK MIHÁLY közgazdász: „A program hozzávetőleg 30 milliárd forint extra forráshoz juttatta a látványcsapatsportokat, ami összköltségvetésük 30-35 százalékának felel meg. Ha a rendszerbe öt évig legalább ennyit invesztálnak, s a pénzt valóban az infrastruktúra fejlesztésére és az utánpótlásra költik, akkor komoly elvárások fogalmazhatók meg a felhasználókkal szemben. Ennyi idő után mérhető eredményeket kell produkálniuk.”

OCSKAY GÁBOR, a fehérvári jégkorongcsapat szakosztályvezetője: „A TAO csodálatos lehetőség a klubnak. Az akadémia működtetését ebből a forrásból finanszírozzuk, hamarosan B pálya is épülhet. E pénz nélkül aligha tudnánk fenntartani az utánpótlásrészleget.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.