Keleti blokk

- Hivatalosan elnézést kért a La Gazzetta dello Sport című olasz napilap, amiért karikaturistája King Kongként ábrázolta Mario Balotellit az Anglia csapata elleni negyeddöntő előtt.

- Mintegy 310 millió koronás – hozzávetőleg 3,4 milliárd forintos – bevételt könyvelhetett el a Cseh Labdarúgó Szövetség az Eb-részvételnek köszönhetően.

- Twitteren üzent Samir Nasri, a francia válogatott középpályása, akit az országos szövetség akár két évre is eltilthat, miután botrányosan viselkedett az Eb-n. A játékos minősíthetetlenül beszélt egy újságíróval, sőt veréssel fenyegette meg őt. A futballista azt írta: megbánta, amit tett, s megköveti a szurkolókat.

- Csaknem teljes volt a stadionok kihasználtsága az Európa-bajnokság eddigi meccsein: az UEFA tájékoztatása szerint a helyek 98,6 százalékán ültek drukkerek a stadionokban.

- Morten Olsen, a dán válogatott szakvezetője szerint Németország együttese nyeri az Európa-bajnokságot. A Nationalmannschaft ma még csak elődöntőt játszik.

- Bár tele van olasz válogatott védővel a Juventus, és Mats Hummels nemrégiben 2017-ig meghosszabbította dortmundi szerződését, a Tuttosport című torinói újság szerint az itáliai klub 18 millió euróért átigazolná a német labdarúgót, aki az Európa-bajnokság legnagyobb felfedezettjeinek egyike.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.