Válogatott ügyek

Vasárnap Dabason (12.15), a fehéroroszok elleni – már tét nélküli – Eb-selejtezőn búcsúztatja el a válogatottságtól a Magyar Kézilabda Szövetség a pályafutását befejező világklasszis kapust, Pálinger Katalint.

A nemzeti mezt 254. alkalommal magára öltő, Európa-bajnok, vb- és olim piai ezüstérmes győri játékos a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta: nem számít arra, hogy bajnoki elköszönéséhez, az FTC-vel vívott meccshez hasonlóan ezúttal is időn túli hétméteresekkel zárul karrierje – immár valóban –utolsó találkozója.

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy a magyar férfiválogatott –amint arról beszámoltunk – bombaerős csoportba került a londoni olimpián. Megragadva az alkalmat, a Népszabadság megkérdezte Vetési Iván sportági elnököt: mi a helyzet a válogatottságot három éve negligáló, Barcelonából Veszprémbe, s a hírek szerint a nemzeti csapatba tartó Nagy László ügyében? Az elöljáró így válaszolt: „Azért nem szerepelt a napirenden ez a téma, mert nincs mondanivalónk róla. Ha lesz, majd szólunk.”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.