Pólóolimpia: Belehúztak

Londonban elkészítették az olimpiai vízilabdatornák csoportbeosztásait. A háromszoros ötkarikás győztes magyar férfiválogatott két bombaerős ellenféllel, Szerbiával és Montenegróval került azonos hatosba.

Kemény Dénes együttese az első mérkőzést július 29-én az örök rivális szerbekkel vívja. A csoportból az első négy helyezett kerül a legjobb nyolc közé, így az első látásra nem kifejezetten kedvező sorsolást akár pozitívan is felfoghatjuk: az már most biztos, hogy Kásás és társai a két említett együttest elkerülik a negyeddöntőben.

A női mezőnyt két négycsapatos mezőnybe sorolták. Merész András játékosai az amerikaiakkal, a spanyolokkal és a kínaiakkal rivalizálnak az olimpia első szakaszában.

A beosztások. Férfiak. A csoport: Horvátország, Olaszország, Görögország, Spanyolország, Ausztrália, Kazahsztán. B csoport: Magyarország, Szerbia, Montenegró, Románia, Egyesült Államok, Nagy-Britannia. Nők. A csoport: Magyarország, Egyesült Államok, Spanyolország, Kína. B csoport: Olaszország, Ausztrália, Oroszország, Nagy-Britannia.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.