Itália: zebrák, előzés

Átvette a vezetést az olasz labdarúgó-bajnokságban a Juventus, miután 2-0-ra nyert Palermóban,míg aMilan – hazai pályán – 2-1-re kikapott a Fiorentinától. Az élmezőny: 1. Juventus 65 pont, 2. Milan 64, 3. Lazio 54. A Milan ma este Veronában a Chievóval, a Juventus holnap Torinóban a Lazióval találkozik.

A spanyol bajnokságban a Real Madrid gól nélküli döntetlent ért el a Bernabeu stadionban a Valenciával szemben, így a Zaragozában 4-1-re győztes Barcelona négy pontra megközelítette a listavezetőt. Az élmezőny: 1. Real Madrid 79, 2. Barcelona 75, 3. Valencia 49. Az újabb forduló ma kezdődik; a Barcelona este 9-től a Getafét fogadja. A Real Madrid holnap az Atletico Madrid vendége lesz.

Az angol Premier Ligában a Queen’s Park Rangerst 2-0-ra felülmúló Manchester United nyolc ponttal elhúzott a Citytől, amely 1-0-ás vereséget szenvedett az Arsenaltól. Az élcsoport: 1. MU 79, 2. Manchester City 71, 3. Arsenal 61.

A német Bundesligában: Wolfsburg–Dortmund 1-3, Bayern München–Augsburg 2-1. A szerda esti Dortmund–Bayern csúcstalálkozót megelőzően a Borussia (66) változatlanul három ponttal vezet bajor riválisa előtt. A harmadik helyen a Schalke (57) áll.

Franciaországban a PSG és a Montpellier is 2-1-re nyert a Marseille, illetve a Sochaux ellen. Az élmezőny: 1. Montpellier 63, 2. PSG 63, 3. Lille 56.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.