Arsenal: előnytelen hajrá

Négy idegenbeli győzelemmel kezdődött a Premier Liga 20. fordulója: a szilveszterkor az Aston Villától hazai pályán vereséget szenvedő Chelsea Lampard 89. percben szerzett góljával a Wolverhampton otthonában diadalmaskodott, míg két nappal korábbi legyőzője – a hét végén a Manchester Unitedet az Old Traffordon oktató Blackburnhöz hasonlóan – kikapott.

Az egyetlen esti meccsen vesztesen hagyta el a Fulham pályáját az Arsenal, amely Koscielny góljával vezetést szerzett a 21. percben, ám a hajrá a hazaiaké lett: miután Djourou-t kiállította a bíró, az emberelőnybe került házigazda csapat játékosai közül a 85. percben Sidwell, a meccs utolsó pillanataiban pedig Zamora (képünkön) is a hálóba talált.

Eredmények: QPR–Norwich City 1-2,Wolverhampton–Chelsea 1-2,Aston Villa–Swansea 0-2, Blackburn–Stoke City 1-2. Fulham–Arsenal 2-1. Az élmezőny: 1. Manchester City 45 pont/19 mérkőzés (53-16), 2. Manchester United 45/19 (49-17), 3. Tottenham 39/19, 4. Chelsea 37/20, 5. Arsenal 36/19, 6. Liverpool 34/19.

A forduló további találkozóit kedden, illetve szerdán rendezik. A Manchester City ma fogadja a Liverpoolt, míg a Manchester United holnap látogat a Newcastle otthonába. Az MU-val kapcsolatos hír, hogy Sir Alex Ferguson tréner egyheti fizetésmegvonással büntette a csapat klasszisát, Wayne Rooney-t, aki egy átmulatott éjszaka után gyengén teljesített az együttes edzésén...

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.