Kínai fogás

Nem sokáig tartott Samantha Stosur öröme az Isztambulban zajló női világbajnokságon: noha az ausztrál játékos kedd este remek produkcióval, két játszmában legyőzte Marija Sarapovát, egy nappal később vereséggel folytatta Viktorija Azarenka ellen.

A Fehér csoportban vívott találkozón a belorusz versenyző egy és negyed óra alatt 6:2, 6:2-re – vagyis rendkívül simán – nyert. Igaz, a papírforma sem ígért mást, hiszen Azarenka ötödször találkozott a déli féltekéről érkezett riválisával, és ötödször múlta felül őt... A kvartett másik találkozóján Sarapova elszenvedte második vereségét is. Noha jól tartotta magát Li Na ellen, a döntő pillanatokban a kínai keze remegett kevésbé. Az első játszmát a rövidítésben, 7:6-ra nyerte az ázsiai, majd a következőben 5:2-re is vezetett már. Ekkor az orosz feltámadt, de csak szépítésre futotta az erejéből: Li Na 6:4-re győzött a szettben, és 2:0-ra a mérkőzésen.

A Vörös csoport egyetlen szerdai meccse, a világelső dán Wozniacki és az orosz Zvonarjova párharca lapzárta után ért véget.

Li Na is legyőzte Sarapovát
Li Na is legyőzte Sarapovát
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.