Megelőző szerelés

„Nincs szükség közvetítőkre!” – e fölirat fogadja a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának látogatóit. Az üzenetet azoknak a sportszervezeteknek címezték, amelyek az úgynevezett látványsportágakat támogató cégeknek társaságiadó-kedvezményt nyújtó jogszabályt igyekeznek kihasználni. A futballszervezet azt kéri a pályázóktól: forduljanak közvetlenül a szövetséghez, ne vegyék igénybe harmadik fél szolgáltatásait.

„Egyelőre nincsenek rossz tapasztalataink, felhívásunk csupán a prevenció része. Az MLSZ ugyanis azt szeretné, ha az elérhető források lehető legnagyobb része a csapatoknál maradna” –mondta érdeklődésünkre Borbély Zoltán, a szövetség jogi és sajtóirodájának vezetője. Hozzátette: az MLSZ apparátusa felkészült a kandidatúrák beérkezésére, értékelésére, valamint az esetleges segítségadásra. Tény: a honlapon megannyi útmutató ad pontos tájékoztatást a teendőkről, miként a támogatással foglalkozó részleg közvetlen telefonszáma is elérhető az oldalon.

Az MLSZ figyelmeztetése a legkevésbé sem meglepő: több tízmilliárdos projektről van szó, amely nem csupán a sportszervezetek fantáziáját mozgatja meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.