Hantuchova: túl az elsőn

TENISZ Kiesett a világelső Caroline Wozniacki a 17,52 millió euró összdíjazású francia nyílt bajnokság női versenyének harmadik fordulójában, miután – meghökkentően sima találkozón – 6:1, 6:3-ra kikapott a szlovák Daniela Hantuchovától. Az első kiemelt dán játékos huszonhét perc alatt bukta el az első játszmát... Hantuchova a tizenharmadik helyen rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecova ellen lép pályára a következő körben.

A férfiak viadalán a svájci Roger Federer három szettben (6:1, 6:4, 6:3) múlta felül a szerb Janko Tipszarevicset. Novak Djokovics Juan Martin Del Potro elleni mérkőzése első kiadásunk lapzártája után ért véget. (Hírösszefoglalónk)

Bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság fi náléjába a Miami, miután 83:80-ra felülmúlta a Chicago Bulls együttesét. A Heat 4:1-es összesítéssel nyerte meg a Keleti főcsoport döntőjét. A garnitúra a Dallas Mavericks csapatával találkozik a döntőben; a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart. (Chicago)

Első meccs a labdarúgó Libertadores Kupa elődöntőjében: Penarol (uruguayi)–Velez Sarsfield (argentin) 1-0. (Montevideo)

Döntőanői labdarúgóBajnokokLigájában: Olympique Lyon (francia)–Potsdam (német) 2-0. (London)

Évi harminckét millió euróért, hat esztendőre megvásárolta a katari központú al-Dzsazira televízió a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nemzetközi közvetítési jogait. (Párizs)

Olasz győzelem a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny tizenkilencedik szakaszán: Paolo Tiralongo nyerte az etapot. Az összetettben továbbra is Alberto Contador vezet. (Macugnaga)

Elhunyt Malgorzata Dydek, akit a kosárlabda-történelem legmagasabb női profi játékosaként tartottak számon; a 218 centis Európa-bajnok sportoló 37 évet élt. (Brisbane)

Nem hosszabbította meg az Orosz Jégkorong Szövetség Vjacseszlav Bikovnak, a válogatott trénerének szerződését, miután az együttes a negyedik helyen végzett a vb-n. (Moszkva)

Országos csúcsot úszott Risztov Éva 1500 méter gyorson: 16:13.00 perc alatt teljesítette a távot. (Pozsony)

Eredmény a futball NB II Keleti csoportjában: MTK II–DVSC II 1-0.

Évi harminckét millió euróért, hat esztendőre megvásárolta a katari központú al-Dzsazira televízió a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nemzetközi közvetítési jogait. (Párizs)
P Évi harminckét millió euróért, hat esztendőre megvásárolta a katari központú al-Dzsazira televízió a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nemzetközi közvetítési jogait. (Párizs)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.