Videoton:vasárés ünnepnap?

Ha tömegeket nem is lehet várni holnap délután Kispestre, az a nagyjából ezer jegy, melyet a Sóstói stadionban és a fehérvári klub ajándékboltjában árusítottak, már elfogyott a Honvéd–Videoton találkozóra.

A vendégszurkolók egy részét különbuszok viszik a Bozsik stadionba, és azért a viszonylagos felhajtás, mert az NB I listavezetőjéből vasárnap bajnok lehet. (A székesfehérváriak előnye tíz pont a Paks előtt, s négy forduló maradt hátra.)

A Videoton drukkerei úgy vannak, mint ifjabb Horváth Gábor, aki a klub honlapján Hollandiából azt üzente: „Tűkön ülök”. Valószínűleg így érez a papa, a korábbi kiváló hátvéd is, aki napjainkban Mezey György asszisztense... Elvégre a Videoton soha nem volt még aranyérmes; igaz, abban, hogy ezúttal fölényesen vezet, része van a hajdani nagy fővárosi klubok súlyos visszaesésének is. Jellemző: a Kispesten rendezett negyvenHonvéd–Videoton meccs közül a budapesti csapat huszonhatot, a fehérvári csak hetet nyert meg.

De ez már a múlt.

A jelen idehaza – bármilyen eredménnyel zárul a vasárnapi mérkőzés –nyilvánvalóan a Videotoné.

Két mérkőzést már pénteken lejátszottak a 27. forduló találkozói közül. A Kecskemét gólgazdag döntetlent játszott a Győrrel, míg az MTK Zalaegerszegen is folytatta mélyrepülését.

KECSKEMÉT GYŐR 3 3 1 1 Kecskemét, 2000 néző. Jv.: Szilasi.

Gól: Vujovics (6.), Tököli (47.), Foxi (77.) illetve Dinjar (36.), Pilibaitis (81., 11-esből), Dudás (88.).

ZTE MTK 1 0 0 0 Zalaegerszeg, 1500 néző. Jv.: Fábián. Gól: Turkovs (57.).

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.