KEK-döntő Dabason

Kétségkívül sporttörténeti a pillanat: a Ferencváros Dabason, a helyi sportcsarnokban fogadja a spanyol Mar Alicante együttesét a KEK döntőjének első mérkőzésén.

A vasárnap délután 3 órakor kezdődő találkozót azért tartják a Pest megyei településen, mert a zöld-fehérek csarnoka – ahogyan a szakosztály vezetői fogalmaztak – alkalmatlan ilyen rangos eseményre, s a fővárosban másutt sem lelhető fel méltó helyszín...

Bronzérmes lett Karakas Hedvig az olimpiai kvalifikációs cselgáncs VK-sorozat azerbajdzsáni versenyének 57 kilós kategóriájában. (Baku)

Szétlövés után dőlt el két meccs is a Szlovákiában zajló A csoportos jégkorong-világbajnokságon: Finnország–Németország 5:4, Kanada–Egyesült Államok 4:3. (Pozsony)

Nyolcadikként végzett a diszkoszvető Kővágó Zoltán az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat idei első, katari versenyén. (Doha)

Négy hazai versenyző – Marosi Ádám, Tibolya Péter, Demeter Bence, Kasza Róbert – jutott be a döntőbe az öttusázók százhalombattai VK-fordulójának selejtezőjéből.

Arra biztatja az UEFA a tagszervezeteit, hogy Joseph Blattert támogassák a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáért folyó küzdelemben. A június 1-jén rendezendő választáson a FIFA-t 1998 óta irányító Blatternek Mohamed Bin Hammam, az ázsiai szövetség első embere a kihívója. (Nyon)

FOTÓ: REUTERS   LEONHARD FOEGER
FOTÓ: REUTERS LEONHARD FOEGER
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.