Old Trafford: vidám Park Manchesterben

Régi kérdés, vajon mitől fér be mindenféle csapatba Anelka, és a dilemma kedd este sem oldódott meg. A Chelsea francia csatára éppen nézelődött „Az álmok színházában”, vagyis az Old Trafford stadionban, amikor O’Shea elindította Rooney-t, aki úgy játszotta meg a korábban lesgólt fejelő Hernandezt, hogy társa – bár szinte mindent megtett ezért – egy méterről nem tudta fölé rúgni a labdát.

Ezzel a Manchester United megduplázta Londonban szerzett előnyét, és a Bajnokok Ligája-elődöntő küszöbére érkezett, onnan pedig már nem fordult vissza. Noha a záró negyedóra kezdetén a Chelsea – Drogba révén –Ramires kiállítása ellenére is egyenlített, Park Ji Sung a következő akció végén eldöntött mindent (2-1).

Az MU a 43. percben szerezte első gólját, és ugyanekkor „köszönt be” Messi a vendéglátó Sahtyor Donyecknek (1-0). A házigazdák hiába fogadkoztak, hogy az első mérkőzésen elszenvedett 5-1-es vereség dacára is megkeserítik a Barcelona életét, a Real Madrid elleni bajnoki rangadóra készülő katalán együttes kettős győzelemmel jutott tovább.

BAJNOKOK LIGÁJA

 

NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

Manchester United –Chelsea 1-0 2-1

Sahtyor Donyeck–Barcelona 1-5 0-1

SZERDA Schalke–Internazionale 5-2

Tottenham–Real Madrid 0-4

Hernandez elszánt és eredményes volt
Hernandez elszánt és eredményes volt
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.