Hírek

Közfelkiáltással választotta újra elnökké Michel Platinit az UEFA közgyűlése; a posztért egyedüli jelöltként induló francia sportdiplomata mandátuma 2015-ig szól. (Párizs)

Szerződést hosszabbított Daniel Alves a Barcelona labdarúgócsapatával; az új kontraktus 2015-ig szól. (Madrid)

Új tréner a német futballélvonalban szereplő Frankfurt együttesénél: Christoph Daum Michael Skibbe helyét vette át. (Frankfurt)

Rangadó az észak-amerikai profi jégkorongligában: Detroit Red Wings–Pittsburgh Penguins 4:5. (Detroit)

Idegenben nyert a Keleti Főcsoport éllovasa az északamerikai profi kosárlabdabajnokságban: New York Knicks–Boston Celtics 86:96. (New York)

Négyéves szerződést kötött a német labdarúgó Bundesligában szereplő Mainz csapatával Stieber Zoltán; a magyar játékos a másodosztályban szereplő Aachen együttesét hagyja el az idény végén. (Berlin)

Francia együttessel találkozik az FTC női kézilabdacsapata a KEK elődöntőjében: a zöld-fehér garnitúra a Metz ellen harcolhatja ki a fináléba jutást. (Bécs)

Magyar játékvezetők a pénteki Spanyolország–Csehország futball Eb-selejtezőn: Kassai Viktor dirigálja a meccset, munkáját Erős Gábor, Ring György és Szabó Zsolt segíti.

Hatályon kívül helyezte az MLSZ fegyelmi bizottsága a Lengyel Kolos, Csák János, Selmeczi Krisztián trió felfüggesztéséről szóló határozatot; a grémium indoklása szerint hatásköre nem terjed ki a döntéshozatalra. A vizsgálatot a FIFA folytatja le.

Első találkozó a jégkorong OB I döntőjében: Dunaújváros–Fehérvár 1:2.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.