Ment a bal!

„Béna lövés volt, de legalább gól lett belőle” – értékelt Gattuso, miután eldöntötte a 28. forduló Juventus–Milan rangadóját. A lapok azt írták: nem is a milánói siker a meglepetés, hanem a középpályás ballábas találata... „A sorozatban harmadszor alulmaradó Juventus nemhogy helyzetet: semmit nem volt képes felmutatni” – mutatott rá viszont a La Gazzetta dello Sport, közölve azt is: Del Neri edzőnek mennie kell.

„A felelősség mindenkié” – védte meg a trénert Giuseppe Marotta, a Juventus vezérigazgatója, miközben a Juve-szurkolók az őmenesztését is követelték. „Nem tragédia, a Milantól ki lehet kapni – vélekedett Del Neri, hogy aztán olajat öntsön a tűzre: – Az se nagy baj, ha nem leszünk az első négyben...”

Azért a Milan sem lett halálra dicsérve: „Így lehet a maximumot hozni minimális erőfeszítéssel” – írta a Corriere dello Sport, hozzáfűzve: Gattusónak olyannyira sokat köszönhet a Milan, hogy a játékosnak már a Tottenham elleni BL-ámokfutás – amikor összetűzésbe keveredett az angol csapat másodedzőjével – is megbocsátható.

JUVENTUS–MILAN 0-1 (0-0) Torino, 25 000 néző. Jv.: Rizzoli.

Juventus: Buffon – Sörensen, Chiellini, Barzagli, Traoré (Bonucci, 84.) –Kraszics, Marchisio, Felipe Melo, Martinez – Toni (Iaquinta, 63.), Matri (Del Piero, 80.).

Milan: Abbiati – Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovksi – Gattuso, Van Bommel, Boateng (Robinho, 46.), Flamini – Cassano (Seedorf, 70.), Ibrahimovic. Gól: Gattuso (68.).

További eredmények: Internazionale–Genoa 5-2, Napoli–Brescia 0-0. Az élmezőny: 1. Milan 61 pont, 2. Internazionale 56, 3. Napoli 53.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.