Hírek

Sidi Péter aranyérmet szerzett a sportlövő Európa-bajnokság férfi puska számában. A Sidi, Biatovszki Máté, Somogyi Péter összetételű csapat harmadik lett. (Brescia)

Kálovics Anikó nyerte a hat kilométeres mezeifutó-versenyt. (Lisszabon)

Egygólos győzelmet aratott a listavezető a spanyol labdarúgóbajnokság huszonhetedik fordulójában: Barcelona–Zaragoza 1-0. (Madrid)

Nyolcaddöntő a tenisz Davis Kupa Világcsoportjában: Horvátország–Németország 2:3, Svédország–Oroszország 3:2, Szerbia–India 3:2, Belgium–Spanyolország 1:4, Argentína–Románia 4:1, Csehország–Kazahsztán 2:3, Chile–Egyesült Államok 1:3 (az Egyesült Államok már továbbjutott), Ausztria-Franciaország 2:3. (London)

Továbbjutott a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójából a magyar férfi teniszválogatott, amely 5:0-ra verte a ciprusi együttest. (Nicosia)

Mexikó-rali, a világbajnokság idei második futama: a sorozatban hétszeres vb-győztes, címvédő Sebastien Loeb nyert. (Mexikóváros)

Lövőhiba nélkül szerezte meg az aranyérmet a finn Kaisa Mäkäräinen a biatlon-világbajnokság női 10 kilométeres üldözéses versenyében. (Hanti-Manszijszk)

Három aranyérmet szerzett a norvég Petter Northug az északisí-világbajnokságon: a zárónapon (címvédőként) a férfiak szabadstílusú 50 kmes sífutóversenyében győzött. (Oslo)

Helyezések a szombathelyi kötöttfogású birkózó Golden Grand Prix-n: Deák Bárdos Mihály (120 kg) a második, Rizmajer György (96), Bácsi Péter (74) és Korpási Bálint egyaránt a harmadik helyen zárt.

Nyolcvanhét éves korában elhunyt Emsberger Gyula korábbi FIFA-játékvezető. Emsberger a hetvenes években nemzetközileg elismert futballbíróként tevékenykedett, eljutott az 1970-es mexikói világbajnokságra, ahol partjelzőként segítette társai munkáját.

Jakab János, illetve a címvédő Lovas Petra nyerte egyesben az asztaliteniszezők Kecskeméten rendezett országos bajnokságát.

Három aranyérmet szerzett Böczögő Dorina a budapesti szerenkénti tornászbajnokságon: ugrásban, gerendán és felemás korláton végzett az élen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.