Hírek

Negyedik aranyérmét nyerte Marit Björgen az északisí-világbajnokságon: az összességében nyolcadik vb-sikerét arató norvég 4x5 km-es női sífutó váltó tagjaként állhatott ismét a dobogó tetejére. A síugrók nagysáncviadalán az osztrák Gregor Schlierenzauer diadalmaskodott. (Oslo)

Sorsoltak a futball Magyar Kupában: a Honvéd a Videotonnal, a címvédő Debrecent búcsúztató Kecskemét a Siófokkal, a Kaposvár az Újpesttel, az MTK pedig a ZTE-vel mérkőzik a negyeddöntőben. Az első meccseket március 8-án és 9-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

Nem változik a kvóták elosztása a 2014-es brazíliai világbajnokságra – döntött a FIFA végrehajtó bizottsága. Európából továbbra is 13, Afrikából öt, Dél-Amerikából és Ázsiából négy-négy, Észak- és Közép-Amerikából pedig további három válogatott lesz biztos részvevője a vb-nek. A délamerikai selejtezők ötödik helyezettjét, az észak- és középamerikai negyediket, az ázsiai ötödiket és az óceániai régió győztesét párba sorsolják, s a továbbjutók szintén szereplői lehetnek a 32-es tornának, melyen a házigazda brazilok automatikus fellépők. (Zürich)

Győr ad otthont április 2-án és 3-án a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének, miután a város a licitáláson – 7,5 millió forintos ajánlattal – elnyerte a rendezés jogát.

Hamarosan megkapja a magyar állampolgárságot Kuzmicsov Vladimir kézilabdázó (Dunaújváros) és Sikorcin Ladislav jégkorongozó (Csíkszereda). Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta a 17 éves Kuzmicsov és a 25 esztendős Sikorcin kérelmét. A két sportolónak már csak a jogszabályok által előírt kötelezettségeknek kell eleget tennie.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.