Hírek

Fedett pályás világcsúccsal (17,91) nyerte a férfi hármasugrást Teddy Tamgho a francia atlétikai bajnokságon. A 21 éves versenyző a tavalyi, dohai világbajnokságon felállított saját rekordját döntötte meg egyetlen centiméterrel. (Aubiere)

Eldőlt, hogy a Fehérvár csapata nem juthat be az osztrák jégkorongliga rájátszásába annak ellenére sem, hogy vasárnap hazai pályán 5:3-ra legyőzte a Salzburg együttesét.

Háromgólos előnyről kapott ki az AS Roma a Genoa otthonában 4-3-ra az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában úgy, hogy a hazaiak az 52. percben találtak először a hálóba. További érdekesebb eredmények: Chievo–AC Milan 1-2, Lecce–Juventus 2-0, Internazionale-Cagliari 1-0. (Róma)

Elképesztő izgalmak után, büntetőkkel nyert a címvédő Chelsea otthonában az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójának megismételt mérkőzésén az Everton együttese. A gól nélkül zárult rendes játékidőt követően a hoszszabbítás 14. percében Lampard vezetéshez juttatta a londoniakat, egy perccel a vége előtt azonban Baines szabadrúgásával egyenlítettek a vendégek. Következett a tizenegyespárbaj, melyben 4-3-ra győzött az Everton. Ugyancsak a nyolcaddöntőben: Manchester United–Crawley Town (ötödosztályú) 1-0. (London)

Győzött a Real Madrid csapata 2-0-ra a vendég Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A Valencia hazai pályán csupán gól nélküli döntetlent ért el a Gijon együttese ellen. A Barcelona–Bilbao találkozót lapzárta után rendezték. (Madrid)

Valamennyi éllovas győzött a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában: Dortmund–St. Pauli 2-0, Mainz–Bayern München 1-3, Leverkusen–Stuttgart 4-2, Hannover–Kaiserslautern 3-0. Az élcsoport: 1. Dortmund 55 pont, 2. Leverkusen 45, 3. Bayern München 42, 4. Hannover 37. (Berlin)

Negyeddöntő, első mérkőzések a hazai labdarúgó Liga Kupában: Győr–Haladás 1-2, Debrecen–Kecskemét 2-0, Videoton–Paks 1-1, ZTE–Siófok 0-2. A visszavágókat kedden, illetve szerdán rendezik.

Megnyerte a mától újra világelső dán Caroline Wozniacki a 2,05 millió dollár összdíjazású női tenisztornát, miután a döntőben 6:1, 6:3-ra legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát. (Dubai)

Döntő az 576 ezer euró összdíjazású férfi tenisztornán: Söderling (svéd, 1. kiemelt)–Cilic (horvát) 6:7, 6:3, 6:3. (Marseille)

Noha a kabinet bejelentése szerint a bahreini kormányzat párbeszédet kezdett a reformokat követelő csoportokkal, továbbra is kérdéses, hogy megtartható-e március 13-án az arab államban az autósok Forma–1-es vb-nyitánya. Az F–1 irányítója, Bernie Ecclestone közölte, ő nem látja át a helyi viszonyokat, és a bahreini trónörökösre, Szalman bin Hamad al-Kalifára bízza a GP-viadal sorsát. (El-Manama)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.