Milánói angol módra

A Tottenham kezdett jóval aktívabban kedden, a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn, de igazán veszélyes helyzetet az angolok sem tudtak kidolgozni a San Siróban.

Az olaszok számára amúgy több szempontból sem indult jól a meccs: részint a 80 ezer helyre „mindössze” 74 ezer jegyet tudtak eladni, részint pedig a csapat kapusa, Abbiati a 18. percben, egy beadásnál megsérült, s Amelia váltotta őt. A könnyen felejthető első félidő végül is gól nélkül zárult, a folytatásban viszont Yepes fejjel kétszer is bevehette volna a vendégek hálóját, ám Gomes ekkor is, akkor is bravúrral hárított.

A mind indulatosabb miliőben a játékosok többször is kis híján egymásnak estek, a nyolcvanadik percben azonban Crouch lehűtötte a hangulatot, miután Lennon pazar egyéni akcióját követően a tizenegyes pontról a hálóba lőtt (0-1).

A Valencia–Schalke találkozó 1-1-es döntetlennel zárult: Soldado góljára a német csapat spanyol légiósa, Raul válaszolt. (A szerdai találkozók első kiadásunk zárta után értek véget.)

Bajnokok Ligája

NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

Milan–Tottenham 0-1

Valencia–Schalke 1-1

Arsenal–Barcelona AS Roma–Sahtyor Donyeck

Fojtogató légkör... Gennaro Gattuso és Joe Jordan, a Tottenham másodedzője
Fojtogató légkör... Gennaro Gattuso és Joe Jordan, a Tottenham másodedzője
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.