Hírek

Világrekordot (246,5 méter) ért el Johan Remen Evensen a síugró VK-viadal pénteki edzésén. A norvég versenyző hét és fél métert javított honfitársa, Björn Einar Romören hat éve felállított csúcsán. (Vikersund)

Rövid pályás gyorskorcsolya Világ Kupa-versenyen Heidum Bernadett (1500 m-en), valamint a Huszár, Darázs, Heidum, Keszler összetételű női váltó bejutott az elődöntőbe. (Moszkva)

Valenciában rendezik április 20-án a spanyol labdarúgó Király Kupa-döntőt a Barcelona és a Real Madrid között. (Madrid)

Sidi Péter nyerte a nemzetközi sportlövő-viadal légpuskás számát. (Wroclaw)

Derbi az angol labdarúgó Premier Ligában: a Manchester United ma délután a Manchester Cityt fogadja. Az Arsenal vendége – ugyancsak ma – a legutóbb az MU-t legyőző Wolverhampton lesz, míg a Chelsea hétfőn a házigazda Fulhammel találkozik. Az élmezőny: 1. MU 54 pont, 2. Arsenal 50, 3. Manchester City 49, 4. Chelsea 44, 5. Tottenham 44. (London)

Múltidéző rangadót tartanak holnap este az olasz labdarúgóbajnokságban: a jelenleg csak a nyolcadik helyen álló Juventushoz az Internazionale látogat.

A listavezető Milan ma a Parmát fogadja, míg az ezüstérmes pozícióban lévő Napoli az AS Roma vendége lesz. Az élcsoport 24 forduló után: 1. Milan 49 pont, 2. Napoli 46, 3. Inter 44 (23 mérkőzés). (Róma)

Férfi vízilabda-bajnokság:

FTC–Vasas 5:11, Szolnok–Honvéd 7:11.

Három magyar bokszoló –Lakatos István, Nagy Krisztián, Bacskai Balázs – vívhat ma döntőt Debrecenben, a Bocskai István nemzetközi emlékversenyen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.