Hírek

Büntetőkkel 5:4-re legyőzte a Fehérvár csapata az osztrák jégkorongliga szlovéniai mérkőzésén a Jesenice együttesét. A magyar garnitúra svéd-kanadai csatára, Erik Johansson négy gólt lőtt. (Jesenice)

Nehéz csoportba került a Vasas vízilabdacsapata az Euroligában: a magyar bajnok a legjobb nyolc között folytatódó sorozatban a címvédő olasz Pro Reccóval, valamint két horvát együttessel, a Mladost Zagrebbel és a Varga testvérekkel felálló Primorje Rijekával találkozik. A LEN Kupában a Honvéd ellenfele a görög Panioniosz lesz a döntőbe jutásért. (Róma)

Osztrák győzelem az alpesisí-világbajnokság első napján: a nők szuperóriás-műlesikló számát Elisabeth Görgl nyerte az amerikai Julia Mancuso és a német Maria Riesch előtt. A magyar színekben első vb-jén szereplő, erdélyi származású Miklós Edit a 31., míg Berecz Anna a 36. helyen végzett. (Garmisch-Partenkirchen)

Orvosai szerint továbbra is megfelelően javul a vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica állapota. A Lotus-Renault lengyel Forma–1-es pilótájára azonban további műtétek várnak. (Genova)

Biztos hazai siker a férfi kézilabda-bajnokságban: Veszprém–Tatran Presov (szlovák) 41:32. A mérkőzést megelőzően 2500 szurkoló gyertyagyújtással emlékezett a két éve meggyilkolt román beállósra, Marian Cozmára.

Barátságos labdarúgó-mérkőzésen: Ciprus–Svédország 0-2. Gól: Hysen, Berg. (Nicosia)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.