Hírek

Megkezdődik a jegyértékesítés a 2012-es ukrán–lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság találkozóira. (Kijev)

Hozzávetőleg 250 ezren jelentkeztek önkéntesnek a 2012-es londoni olimpiai játékokra. (London)

Először teszteltek az idén a Forma–1-es csapatok: Sebastian Vettel, a világbajnokság címvédője érte el a legjobb időt a gyakorláson. (Valencia) Zárómérkőzés a spanyol labdarúgó-bajnokság huszonegyedik fordulójában: Racing Santander–Valencia 1-1. (Santander)

Doppingvétsége miatt kétéves eltiltást kapott a spanyol Jose Luis Blanco, a 3000 méteres akadályfutás Európa-bajnoki bronzérmese.

Sorozatban a huszonegyedik vereségét szenvedte el a Cleveland az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban: a Cavaliers ezúttal a Miami Heat otthonában maradt alul 117:90. (Miami)

Lapzárta után játszották a Valencia (spanyol)–Sopron, valamint a Salamanca (spanyol)–Pécs női kosárlabda Euroliga-nyolcaddöntő első találkozóját. A baranyai együtteshez kapcsolódó hír: a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség döntése nyomán a Pécs együttese – tartozásai miatt –nem igazolhat új játékosokat. Életének 75. évében Melbourne-ben elhunyt Veres Győző, a súlyemelés első magyar világbajnoka; az egykori sportoló kétszer szerzett olimpiai bronzérmet, továbbá összetettben kétszeres vb-győztes.

Megsérült Kádár Tamás, a Newcastle United futballistája, így nem léphet pályára a magyar válogatott jövő szerdai, Azerbajdzsán elleni barátságos mérkőzésén. (Newcastle) Három pályázat érkezett a 2014-es női kézilabda Európabajnokság megrendezésére: a horvátok és a magyarok közösen, a szlovákok, valamint a törökök kandidálnak. (Bécs)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.