Hírek

Szabó Tünde főtitkárrá választását javasolja a Magyar Úszó Szövetség elnöksége a március 20-i közgyűlésnek. A poszt a beosztást két ciklusban összesen huszonnyolc éven át ellátó Ruza József visszavonulása miatt üresedett meg.

Nem jutott tovább a jégtáncosok selejtezőjéből a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté kettős, valamint Vardanjan Tigran a műkorcsolya Európa-bajnokságon, így magyar részről csak a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim kettős, illetve Pavuk Viktória szerepelhet. (Bern)

Megállapodási szerződést kötött az MLSZ és a Spanyol Labdarúgó Szövetség, amelynek értelmében a felek segítséget nyújtanak egymásnak az edző- és játékvezető-képzésben.

Közzétette az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes pilótalistáját a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség; a névsorban nem szerepel Talmácsi Gábor.

Elfogadta rendkívüli ülésén az idei ötkarikás felkészülési támogatásokkal kapcsolatos elosztási javaslatot a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége; a tavalyihoz képest csaknem egymilliárddal több, 2,1 milliárd forint jut erre a célra.

Marad Hamburgban Ruud van Nistelrooy, akiért a Real Madrid kétmillió eurót és egy barátságos mérkőzést kínált.

A német klub vezetése azért utasította vissza az ajánlatot, mert a csapat ki szeretne jutni a nemzetközi kupaporondra, és ehhez szüksége van a holland csatárra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.